Αναζήτηση
Filters
Close
RSS

Νέα

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (ΠΘ) προσφέρει στους πρωτοετείς φοιτητές ηλεκτρονικές υπηρεσίες με σκοπό τη διευκόλυνση της αλληλεπίδρασής τους με το Ίδρυμα.
Η διδασκαλία των μαθημάτων «ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» και «ΑΓΓΛΙΚΑ ΙΙΙ», δεν θα αρχίσει από τις 26/09/2022, καθώς αναμένεται η ολοκλήρωση της πρόσληψης έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού. Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση
(Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 26-09-2022)
Νέο πρόγραμμα της ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ -Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022
Θες να μάθεις πώς να ξεπερνάς τα εμπόδια προσβασιμότητας; Θες να μάθεις πώς θα ζητάς υποστήριξη; Πάρε μέρος τώρα!!!
Οι πρωτοετείς φοιτητές/τριες ακαδ. έτους 2022-2023, θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για χορήγηση δωρεάν σίτισης, από Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 έως Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022.
Εάν είσαι φοιτητής/φοιτήτρια που δεν έχεις εγγραφεί στην ΠΡΟΣΒΑΣΗ οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!
Σας ενημερώνουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από προπτυχιακούς φοιτητές του πρώην Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, για ένταξή τους στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την παρακολούθηση μαθημάτων που υπάγονται στο Πρόγραμμα Πανεπιστημιακής Εξομοίωσης, ώστε να λάβουν πτυχίο Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, είναι η 30-11-2022.