Αναζήτηση
Filters
Close
RSS

Νέα

Μήνυμα Πάσχα -Τρίτη, 11 Απριλίου 2023
Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι, Το φετινό Πάσχα σηματοδοτεί για το Τμήμα μας ένα ευτυχές ορόσημο: ολοκληρώνουμε τα πρώτα 4 έτη λειτουργίας, έχοντας πραγματοποιήσει σειρά παρεμβάσεων και θεσπίσει το πλαίσιο λειτουργίας του, έχοντας πιστοποιήσει το νέο προπτυχιακό μας πρόγραμμα και σε εξέλιξη την πιστοποίηση των μεταπτυχιακών μας προγραμμάτων, ενώ έχουμε εναρμονίσει τη στρατηγική μας με τη στρατηγική του Πανεπιστημίου μας αναφορικά με τον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό μας, αλλά και τη Διεθνοποίησή μας.
Διενέργεια της 1ης ημερίδας (Workshop) των Υποψηφίων Διδακτόρων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας στις 18/2/2023
Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ – Δομή Υποστήριξης Φοιτητών και Φοιτητριών με αναπηρία και/ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πραγματοποιεί σεμινάριο με τίτλο: «Συγγραφή ακαδημαϊκών εργασιών» όπου παρουσιάζονται τρόποι οργάνωσης, δομής και σύνταξης μίας ακαδημαϊκής εργασίας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από προπτυχιακούς φοιτητές του πρώην Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, για ένταξή τους στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την παρακολούθηση μαθημάτων που υπάγονται στο Πρόγραμμα Πανεπιστημιακής Εξομοίωσης, ώστε να λάβουν πτυχίο Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, είναι η 28η-04-2023.
Ο Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Διαπραγματεύσεων Athens Negotiations Tournament επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά με ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δύσκολες αναμετρήσεις και συναρπαστικές συμφωνίες. Φέτος, ο Διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί....
ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ: 21/03/2023 - 14/04/2023
Για τους φοιτητές Πανεπιστημιακής Εξομοίωσης, η Γραμματεία θα δέχεται αιτήσεις συμμετοχής στην Ορκωμοσία από 16/3/2023 έως και 24/3/2023.
Αναβάλλεται το σεμινάριο της Πρόσβασης που ήταν προγραμματισμένο για Τετάρτη 8/3/2023 ώρα 10:30.