Αναζήτηση
Filters
Close

Στυλιανός Κουκούμιαλος

Κτίριο: Διοίκησης  Επιχειρήσεων

Γραφείο:

Email: skoukoum@uth.gr

Τηλέφωνο: 2410-684338

https://scholar.google.com/citations?user=771yfJ4AAAAJ&hl=en

https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=8397241300

Ο Στυλιανός Κουκούμιαλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και μεγάλωσε στη Χίο. Κατέχει Δίπλωμα Μηχανολόγου Μηχανικού (1997) από το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Βιομηχανίας (νυν Μηχανολόγων Μηχανικών) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Διδακτορικό Δίπλωμα από το ίδιο Τμήμα και Ίδρυμα (2003).

Την περίοδο 2004-2009 ήταν Διδάσκων Π.Δ. 407/80 στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπου δίδαξε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης. Το 2009 έγινε Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Λάρισας και από τον Οκτώβριο του 2020 είναι Καθηγητής στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με γνωστικό αντικείμενο Επιχειρησιακή Έρευνα και Διοίκηση Λειτουργιών. Επίσης από το 2009 είναι Διδάσκων Π.Δ. 407/80 και Επιστημονικός Συνεργάτης του Εργαστηρίου Οργάνωσης Παραγωγής στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Έχει δημοσιεύσει πλήθος εργασιών σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και τόμους βιβλίων, καθώς και σε έγκριτα πρακτικά διεθνών και εθνικών επιστημονικών συνεδρίων, ενώ παράλληλα έχει συμμετάσχει και σε αρκετά χρηματοδοτούμενα ερευνητικά έργα. Έχει πραγματοποιήσει επιμέλειες σε επιστημονικά βιβλία, καθώς και συγγραφή διδακτικών σημειώσεων για μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και είναι μέλος του ΤΕΕ και του EURO Working Group on Stochastic Modeling.

Έχει επιβλέψει αρκετές διπλωματικές εργασίες στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης και στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς και στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πλήθος πτυχιακών εργασιών στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Λάρισας.

Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται σε μεθόδους επιχειρησιακής έρευνας και Διοίκησης, στην πιθανοθεωρία και τον αυτόματο έλεγχο, στη διαχείριση εφοδιαστικών αλυσίδων και στην ανάλυση και εκτίμηση απόδοσης συστημάτων παραγωγής/αποθεμάτων.

Πλήρες Βιογραφικό