Αναζήτηση
Filters
Close

Παράταση Υποβολής Αιτήσεων Για Δωρεάν Σίτιση Ακ. Έτους 2023-2024

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023

Ενημερώνουμε τους φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες, ότι  υποβάλλουν ηλεκτρονικά την Αίτηση για τη χορήγηση της δωρεάν σίτισης, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του Πανεπιστημίου (https://merimna.uth.gr), χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του ιδρυματικού τους λογαριασμού.

Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Αιτήσεων Σίτισης πρέπει να κάνουν χρήση του Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου (VPN).

Οι αιτήσεις για δωρεάν σίτιση που υποβάλλονται από την Δευτέρα 17 Ιουλίου παρατείνονται έως και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

H Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου φορολογικού έτους 2022 (πρώην εκκαθαριστικό) είναι απαραίτητη για την υποβολή της αίτησης.

Επισημαίνεται ότι οι φοιτητές/τριες των Τμημάτων του Π.Θ. με έδρα τη Λάρισα και την Καρδίτσα που υπέβαλαν ταυτόχρονα αίτηση στέγασης και σίτισης και εμφανίζεται στην αίτησή τους «επανυποβολή με δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή» θα πρέπει να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους για να αξιολογηθεί η αίτησή τους για το δικαίωμα δωρεάν σίτισης. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ληφθεί υπόψη η αίτησή τους για την έκδοση των αποτελεσμάτων σίτισης.

Από τη Δ/νση Φοιτητικής Μέριμνας