Αναζήτηση
Filters
Close

Αιτήσεις φοιτητών για ένταξη στο Πρόγραμμα Πανεπιστημιακής Εξομοίωσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Π.Θ. κατά το χειμερινό εξάμηνο Α.Ε. 2021-22

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

Σας ενημερώνουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από προπτυχιακούς φοιτητές του πρώην Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του πρώην Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, για ένταξή τους στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και την παρακολούθηση μαθημάτων που υπάγονται στο Πρόγραμμα Πανεπιστημιακής Εξομοίωσης, ώστε να λάβουν πτυχίο Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, κατά το  χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, είναι η 01-12-2021.

[Οι εν λόγω φοιτητές θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει όλες τις υποχρεώσεις τους για τη λήψη πτυχίου ΤΕΙ (μαθήματα, πτυχιακή εργασία, πρακτική άσκηση) [εκδίδεται σχετικό πιστοποιητικό από τη Γραμματεία] και κατά την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022 να μην έχουν υπερβεί τη διάρκεια των εξαμήνων που απαιτούνται για τη λήψη του τίτλου σπουδών του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας, σύμφωνα με το ενδεικτικό πρόγραμμα σπουδών, προσαυξανόμενη κατά τέσσερα (4) εξάμηνα.

[Σχετ.: Οι διατάξεις του άρθρου 6, παρ. 5-6, του Ν. 4589 (ΦΕΚ 13 Α΄)]

Από τη Γραμματεία του Τμήματος