Αναζήτηση
Filters
Close

ΠΜΣ ΜΒΑ | Ημέρα υποδοχής φοιτητών, Έναρξη χειμερινού εξαμήνου

Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 17:00, θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια εκδήλωση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ΜΒΑ, με σκοπό να ενημερωθούν οι φοιτητές για τα διαδικαστικά ζητήματα του ΠΜΣ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα 1, 1ος όροφος, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας - Γαιόπολις, Κτίριο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ψηφιακών Συστημάτων στη Λάρισα. (Συνημμένα θα βρείτε τις οδηγίες πρόσβασης στο κτίριο).

Oι διαλέξεις των μαθημάτων του ΠΜΣ θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την εκδήλωση, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023.

Σας αποστέλλουμε συνημμένα το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων. Εκκρεμεί ο ορισμός μιας διάλεξης στο πλαίσιο του μαθήματος Διοίκηση Μάρκετινγκ, η οποία θα προγραμματιστεί κατόπιν συνεννόησης με τον διδάσκοντα του μαθήματος.

Η διαδικασία ενεργοποίησης του ηλεκτρονικού σας λογαριασμού (email) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Π.Θ) βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα από το Τμήμα Μηχανοργάνωσης του Π.Θ.

Όταν ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, θα σας αποσταλούν αναλυτικές οδηγίες για την διεξαγωγή εξ αποστάσεως μαθημάτων μέσω της επίσημης πλατφόρμας του Π.Θ (MS-Teams), την έκδοση της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας, την πρόσβαση στο e-class και τις υπόλοιπες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

Με εκτίμηση,

Γραμματεία ΠΜΣ ΜΒΑ
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας 
Τηλ: 2410684708