Αναζήτηση
Filters
Close

Ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (αποφοίτων ΠΜΣ + προπτυχιακών αποφοίτων του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ)

Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 - Ώρα 12:30 μ.μ.

Α) Ορκωμοσία αποφοίτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων : «Ευέλικτες Μέθοδοι Διοίκησης»

Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 - Ώρα 14:00 μ.μ.

Β) Ορκωμοσία προπτυχιακών αποφοίτων του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων

 

 

Για την εύρυθμη διεξαγωγή της τελετής ορκωμοσίας, και στα πλαίσια τήρησης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19,θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σύμφωνα με την αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 10343/ΦΕΚ 766/τ.Βʼ/18-02-2022 ΚΥΑ ,ότι:

Α) Η είσοδος διδακτικού και λοιπού προσωπικού, φοιτητών και επισκεπτών πραγματοποιείται κατόπιν επίδειξης είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικού νόσησης είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 ή αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID-19 (rapid-test). Κατ’ εξαίρεση είναι δυνατή η είσοδος ανηλίκων ηλικίας τεσσάρων (4) έως και έντεκα (11) ετών κατόπιν διεξαγωγής και δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, self-test τελευταίου εικοσιτετραώρου.

Β) Η χρήση της προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.

Γ) Όλοι οι επισκέπτες θα είναι καθήμενοι. Δεν επιτρέπεται η παραμονή όρθιων στους χώρους διεξαγωγής της τελετής.

Δ) Οι θύρες εισόδου και εξόδου των επισκεπτών στο χώρο της εκδήλωσης είναι διαφορετικές και για την αποφυγή συγχρωτισμού παρακαλούμε για την τήρηση ελάχιστης απόστασης ασφαλείας, τουλάχιστον 1,5 μέτρου, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την αποχώρηση.

Επιπρόσθετα δε εντός του χώρου διεξαγωγής της τελετής ορκωμοσίας αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο, δεν επιτρέπεται η χρήση σερπαντίνων, κομφετί, χρήση κόρνας κ.λ.π.