Αναζήτηση
Filters
Close

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Ε. 2021-22

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική εγγραφή τους στο Υπουργείο Παιδείας μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής στη  διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr, να καταθέσουν αυτοπροσώπως ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στη Γραμματεία του Τμήματος από 04.10.2021 έως και 15.10.2021 (ώρες 09:00-13:00) τα ακόλουθα δικαιολογητικά, ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους:

  • Εκτύπωση της ηλεκτρονικής εγγραφής, υπογεγραμμένη από τον φοιτητή/τρια
  • Αστυνομική Ταυτότητα/Φωτοτυπία του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
  • Εκτυπωμένο τον αριθμό ΑΜΚΑ (μπορείτε να τον αναζητήσετε και να τον εκτυπώσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.amka.gr)
  • 2 φωτογραφίες (τύπου ταυτότητας έγχρωμες ή ασπρόμαυρες)
  • Πιστοποιητικό διαγραφής, για όσους είχαν εγγραφεί σε άλλο Τμήμα-Σχολή

Η αποστολή των ανωτέρω δικαιολογητικών να γίνεται ταχυδρομικά ή  με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier).

Ταχ. Δ/νση:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Γαιόπολις, ΠΕΟ Λάρισας-Τρικάλων, Λάρισα 41500

(Υπόψη κας Όλγας Βολιώτη)

 

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής των εισαχθέντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, εκτός των παραπάνω δικαιολογητικών υποχρεούνται να καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματος τη σχετική βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου των Νομών Ξάνθης, Ροδόπης ή Έβρου. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής τότε πρέπει να αποστείλουν ή να καταθέσουν αυτοπροσώπως, όπως παραπάνω, βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου από την οποία να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ' αυτόν, από Δήμο των ανωτέρω Νομών.

   Όλα τα παραπάνω είναι υποχρεωτικά για να ολοκληρωθεί η εγγραφή των πρωτοετών φοιτητών στο Τμήμα.

   Αφού παραληφθούν τα δικαιολογητικά από τη Γραμματεία και καταχωρηθούν όλα τα στοιχεία στο ηλεκτρονικό σύστημα θα σας σταλούν οι κωδικοί του ιδρυματικού σας λογαριασμού ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

   Οι κωδικοί θα σταλούν στο κινητό τηλέφωνο που δήλωσε ο πρωτοετής φοιτητής κατά την ηλεκτρονική εγγραφή στην εφαρμογή του Υ.ΠΑΙ.Θ. ένα SMSμε οδηγίες για την ενεργοποίηση του προσωπικού ιδρυματικού λογαριασμού (σε περίπτωση που το κινητό τηλέφωνο που έχετε δηλώσει κατά την ηλεκτρονική εγγραφή σας έχει αλλάξει, θα πρέπει να ενημερώσετε άμεσα τη Γραμματεία).       

  Μόλις λάβετε το σχετικό sms, θα πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα ανάκτησης κωδικού πρόσβασης (https://secure.it.uth.gr/user/recover/) όπου θα καταχωρήσετε το όνομα χρήστη και το συνθηματικό ανάκτησης που θα σας δοθεί με sms και δύο φορές το νέο σας κωδικό, δικής σας επιλογής.

    Έπειτα ο λογαριασμός σας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας θα έχει το ίδιο όνομα χρήστη και το νέο κωδικό (Προσοχή: το συνθηματικό ανάκτησης που θα σας δοθεί θα είναι μίας χρήσης και απενεργοποιείται αυτόματα μετά τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού σας).

     Ο ιδρυματικός σας λογαριασμός είναι απαραίτητος και θα σας συνοδεύει σε όλη την πορεία των σπουδών σας.

     Με τον ιδρυματικό λογαριασμό αποκτάτε αυτόματα και προσωπικό γραμματοκιβώτιο (email) της μορφής <το όνομα χρήστη που θα σας δοθεί>@uth.gr, μέσω της υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (https://webmail.uth.gr).

    Η προσωπική σας επικοινωνία με το Τμήμα και τις λοιπές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου θα γίνεται αποκλειστικά μέσω του νέου σας email και όχι σε άλλους λογαριασμούς email που έχετε δηλώσει κατά την ηλεκτρονική εγγραφή σας. 

 

   Έως ότου ολοκληρωθεί η παραλαβή των προαναφερόμενων δικαιολογητικών από τη Γραμματεία δεν θα είναι δυνατή η έκδοση βεβαιώσεων σπουδών για τους πρωτοετείς.